Vc. Trandared

Vårdcentralen Trandared

Borås ligger i en folktät region i Västsverige. 1,5 miljoner människor bor inom 10 mils radie. Med över 100 000 invånare är Borås landets trettonde största kommun. Förutom centralorten Borås finns det 20 tätorter i kommunen. De största är Dalsjöfors, Fristad, Sandared och Viskafors.

Borås har ett omfattande och spännande kulturliv. Stadsteater, symfoniorkester och tiotalet museer ger utrymme för många intressanta kulturhändelser.

Djurpark och en mängd idrottsanläggningar har gjort området runt Knalleland till ett idrotts- och upplevelseområde. Tennishall, innebandyhall, ishall, curlinghall, boulehall, fotbollsarena, fotbollshall, friidrottsarena, friidrottshall och utomhusbad finns här samlade i ett och samma område, integrerat med shoppingcentret och med djurpark och camping som närmaste grannar.

Vi söker nu distriktsläkare.

Välkommen till oss! Läkarmottagning med specialister inom allmänmedicin, Distriktssköterskemottagning och Barnavårdscentral. Dessutom finns mottagning för astma, KOL, diabetes och hjärta-kärl. För dig som behöver hjälp av primärvårdspsykiatrin kan vi erbjuda KBT hos legitimerad psykoterapeut och samtal hos legitimerad psykiatrisjuksköterska.

Beskrivning
Vi söker dig som vill arbeta tillsammans med oss på vårdcentralen Trandared i Borås. Vi söker också dig som har ett intresse att vara medicinsk rådgivare på vårdcentralen.

Vi erbjuder

    En lagom stor, välfungerande vårdcentral med ca 8000 listade personer och med ekonomi i balans. Pendlingsavstånd från Göteborg
    Ett tjugotal kreativa medarbetare inom olika yrkeskategorier med hög kompetens och stort engagemang
    Välfungerande specialistmottagningar
    Ett omväxlande, intressant och utvecklande arbete i en positiv miljö där trivselfaktorn hos medarbetarna är hög

Arbetsuppgifter
Som distriktsläkare på vårdcentralen arbetar du med genuin primärvård – här är primärvården verkligen basen i hälso- och sjukvården. Förutom mottagningsarbete ingår hemsjukvård och utöver det kan du själv ha önskemål om inom vilket intresseområde du vill arbeta med/fokusera på. Vi har astma-, diabetes-, hjärta/kärl-, inkontinens-, demens- och BVC-mottagning.
Vi har ett välfungerande team med psykoterapeut som har KBT-inriktning och psykiatrisjuksköterska samt nära samarbete med sjukgymnast och arbetsterapeut.
Om du vill arbeta med FoU finns det goda möjligheter att göra det på en del av arbetstiden.

Kvalifikationer
Du ska vara leg läkare med specialiskompetens i allmänmedicin. Gärna även annan kompetens såsom internmedicin, geriatriker eller psykiatriker.

Kontakt
Tobias Olsson

Gå till toppen