Om oss

Att vara en attraktiv arbetsgivare handlar inte enbart om att nå ut till lönsamma och lojala kunder. Det handlar även om att rekrytera och behålla de mest begåvade talangerna som anställda. Det är viktigt att därför både betraktas som- och vara en attraktiv arbetsgivare. Det är employer branding som vi talar om. Det i korta drag handlar om hur arbetsgivare kan rekrytera och behålla attraktiv och eftertraktad arbetskraft därför har vi tagit fram attraktivaarbetsgivare.com

När det gäller att hitta en attraktiv arbetsgivare handlar inte bara om att hitta till de största eller mest lönsamma företagen. Det handlar även om att man ska hitta något som passar just det Du själv söker efter. Självklart är det viktigt att företaget betraktas som- och är en attraktiv arbetsgivare.

Attraktivaarbetsgivare.com är just framtagen för att underlätta när det gäller att hitta rätt för just Er. Vi arbetar ständigt för att Ni ska synas som en attraktiv arbetsgivare och även för att Ni ska kunna bygga upp och stärka Ert varumärke ännu mer.

Vi arbetar även för att ge dig som arbetstagare möjligheten att se vilka företag som är attraktiva inom just din bransch, vilket ger dig ett försprång på arbetsmarknaden. Du vill ju hitta det rätta arbetet för att det passar just dina mål, inte för att de betalar bra eller för att det inte finns något bättre alternativ i nuläget.

Det är inte alltid lätt att veta varför man ska välja just den arbetsgivaren och det är därför vi skapat attraktivaarbetsgivare.com. Vi jobbar målmedvetet för att både vi, våra användare, och våra kunder ständigt ska ligga i framkant och hitta rätt. Vi vill kunna erbjuda våra användare den bästa servicen och största träffsäkerheten.

För mer information om oss: [lightbox title=”HR Group Nordic AB” href=”http://hrgroupnordic.com” iframe=”true”]www.hrgroupnordic.com[/lightbox]

Gå till toppen