Moore Stephens Linköping AB

 

Vår filosofi är inte att växa och bli större för storlekens skull utan att utvecklas och växa i takt med våra uppdragsgivares behov. Vi är tillräckligt små för att kunna erbjuda personlig service men tillräckligt stora för att ha specialistexpertis tillgängligt för den som så behöver. 

Tack vare en ägarledd samt i övrigt utpräglat entreprenörsorienterad och platt organisation tror vi oss utgöra ett perfekt alternativ för företag, samt dess ägare och förvaltare, som tillsammans med oss vill växa och bli starkare. 

Nätverket Moore Stephens International är i dag en av de ledande internationella revisions- och konsultorganisationerna. Nätverket omfattar 630 kontor i 98 länder med mer än 20 000 anställda. 

Moore Stephens medlemsföretag har som mål att erbjuda heltäckande modern service till kunder över hela världen, detta genom uppbyggandet samt upprätthållandet av ett homogent nätverk av konsulter som verkar under samma höga professionella standard i varje land. 

 

Moore Stephens Linköping AB 
Vi har funnits i Linköping sedan slutet av 50-talet och är i dagsläget 4 anställda. Numera arbetar vi främst med ägarledda företag i varierande storlek. Då vi är företagare själva känner vi väl till de svårigheter men även möjligheter som kan förekomma i en näringsverksamhet.

Uppkomna frågeställningar som ligger utanför våra huvudsakliga tjänsteområden löser vi med hjälp av våra samarbetspartners i form av jurister, skatteexperter m.fl.

Vi jobbar inom områdena revision och företagskonsultation. Vi arbetar med stort och äkta engagemang och fokuserar ständigt på att ligga på topp inom just dessa områden.

Då vi vill kunna erbjuda våra kunder den bästa möjliga service är vi ständigt i jakt på nya förmågor för att förstärka vårt team. Om du känner dig nyfiken och vill veta mer om oss är du varmt välkommen att höra av dig till vår kontorschef Nils Linderfalk, 013-31 56 80, alternativt skicka din ansökan till Nils.linderfalk@moorestephens.se.

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Gå till toppen