LRF Konsult

Vi erbjuder tjänster inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling. Från Trelleborg i söder till Luleå i norr finns över 1 500 medarbetare på drygt 135 lokala kontor. Vår närhet gör att du tryggt kan få råd och stöd när du behöver.

LRF Konsult utvecklar och säljer behovsanpassade tjänster som utvecklar ägarledda företag och deras ägare. Vi är ett specialistföretag med bred och djup kompetens. Med en stark lokal förankring utvecklar och säljer vi rådgivning inom ekonomi, juridik, affärsrådgivning och fastighetsförmedling till ägarledda företag.
Hos oss möter kunder och samarbetspartners hög kompetens, ett starkt engagemang, stolta och professionella medarbetare som arbetar med kunder inom segmenten skog, lantbruk och företag.

Vår vision är att få ditt företag att växa och utvecklas. Våra kunder är ägarledda företag i alla branscher. De allra flesta har 0-20 anställda. Bland våra kunder finns de allra flesta branscher representerade. Vi arbetar bland annat med lant- och skogsbruk, bygg- och entreprenad, detaljhandel, taxi, trafikskolor, åkerier och bostadsrättsföreningar.
Är du företagare och inte redan kund hos oss träffar vi dig gärna och berättar mer. Kontakta det kontor som ligger närmast just Er. Hos oss får du all rådgivning på ett och samma ställe.
Boka ett möte så berättar vi vad vi kan göra för dig.

Ofta tänker man på juridiken först när det är för sent.
Du och din kompanjon kanske inte längre är överens om hur ni ska driva företaget, samarbetet spricker och någon av er råkar illa ut. Ett annat exempel är när den äldre generationen inte längre orkar med verksamheten i företaget eller i lantbruket.
Inom LRF Konsult arbetar ca 100 jurister och specialister. Vi kan hjälpa dig med juridisk rådgivning som gör att dessa och andra situationer blir mycket lättare att hantera. Genom att vi arbetar i nära samarbete med våra ekonomer och övriga specialister kan vi ta fram lösningar som tar hänsyn till såväl de juridiska som de ekonomiska aspekterna.

Välkommen!

Gå till toppen