Landstinget Västernorrland

toppbanner

Med Landstingets vision ”Liv och hälsa i Västernorrland” beskrivs Landstingets ambitioner inom hälso- och sjukvård, tandvård och regional utveckling.

Landstinget Västernorrland ansvarar för att det finns bra sjukvård för alla, och att ge förutsättningar för en god hälsa för alla invånare i Västernorrland. Genom insatser för tillväxt, för utbildning, kultur och forskning bidrar Landstinget Västernorrland till att skapa ett livskraftigt län för dig att leva och verka i.
Landstinget sätter människan i centrum – som patient, som medarbetare, som medborgare och i ett regionalt utvecklingsperspektiv.

Landstinget är en organisation som ytterst styrs av de som bor i länet. Vart fjärde år är det val; då väljer du vilka politiska partier och vilka politiker som ska styra landstinget och utforma verksamheterna.

lanssjukhusetsundsvall2

Länssjukhuset i Sundsvall, Infektionskliniken
Vi välkomnar dig som tillsammans med professionella medarbetare vill arbeta vid och utveckla infektionskliniken i Sundsvall. Infektionskliniken är en verksamhet med länsuppdrag vars upptagningsområde avser hela Västernorrlands län. Vi har en modern vårdavdelning med 19 isoleringsrum samt mottagning för både planerad och akut infektionsvård dagtid, samt vaccinationer. Vi bedriver en omfattande verksamhet inom profildiagnoserna TBC, hepatit, HIV, MRB och ortopediska infektioner. I tjänsten ingår dagbakjourstjänstgöring samt jour- och beredskap för infektionskliniken. Kliniken har för närvarande 4 överläkare och 6 ST-läkare och vi har ett mycket gott samarbetsklimat.

Just nu söker vi specialistläkare/överläkare till Infektionskliniken i Sundsvall!
För fullständig annons, klicka här.

Länssjukhuset i Sundsvall, Lungkliniken

Klinikens läkare roterar mellan mottagnings- och avdelningsarbete. Patienter från hela Västernorrland kommer till oss för utredning. Vanliga diagnoser är KOL, lungcancer, andningssvikt, lunginfektioner med mera.
På lungmottagningen utförs olika diagnostiska ingrepp, ex bronkoskopier, främst på våra egna patienter men även åt andra kliniker och länets övriga sjukhus. Vi har egen röntgenutrustning.
Exempel på våra kvalitetsmål är att i både sluten och öppenvård ska prioriterade patienter omhändertas inom två veckor, övriga inom 12 veckor.
Vid utredning av misstänkt lungcancer är målsättningen att ställa diagnos och påbörja behandling inom 3 veckor från remissens ankomst.

Vi söker just nu personal i olika yrkeskategorier
Läs mer om lediga tjänster
här.

Om Sundsvall
Sundsvall kan erbjuda ett mycket rikt frilufts- och kulturliv! Här finns närheten till hav, skog och fjäll, samt ett stort utbud av sportaktiviteter. Du hittar även ett stort kultur- och nöjesutbud samt Norrlands bästa shopping. Kommunikationerna är goda ca. 20 minuter till Sundsvalls flygplats och med tåg endast 3 timmar till Arlanda.

 

Betygsätt arbetsgivaren
[Totalt:0    Snitt:0/5]
Gå till toppen