Landstinget i Värmland

Landstinget i Värmland arbetar med hälso- och sjukvård och tandvård. Vi är länets största arbetsgivare och kunskapsorganisation med cirka 7 000 medarbetare. Det finns ett trettiotal vårdcentraler, sjukhus i Karlstad, Arvika och Torsby. Tandvården har 40 kliniker runt om i länet.
Cirka 80 % av dem som arbetar hos oss har utbildningar från högskola eller universitet. Vi har stora arbetsplatser med flera tusen anställda, som centralsjukhuset i Karlstad, men också mindre enheter, såsom vårdcentralen i Likenäs.

Landstinget i Värmland ska:

• bidra till trygghet och livskvalitet
• främja en god folkhälsa
• erbjuda en god hälso- och sjukvård samt tandvård
• verka för en positiv regional utveckling.

Visionen är att vi tillsammans ska skapa ett dynamiskt, attraktivt och hälsofrämjande län, där både värmlänningar och medarbetare är nöjda med vår verksamhet och landstingets ekonomi är i balans.

Nu och i framtiden har vi stort behov av vårdpersonal. Våra läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, läkarsekreterare, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, logopeder, kuratorer, psykologer med flera ger stöd till patienter och anhöriga genom att bota, lindra och förebygga. Det behövs även andra yrkesgrupper för att få vården att fungera som t ex datatekniker, ekonomer, utredare, fastighetsskötare och administratörer.

Du har stora möjligheter till ett rikt liv i Värmland. Som medarbetare hos oss har du ett utvecklande och meningsfullt arbete. Du har också Värmlands alla rikedomar runt hörnet; natur, kultur och en bra livsmiljö.

 

Distriktsläkare!
Då några av våra distriktsläkare går i pension söker vi därför nya medarbetare.
Vi söker Dig som är specialist i allmänmedicin.

Upplysningar
Stig Lundström, Enhetschef, 070-243 17 85 / 070-243 17 85
E-post: stig.lundstrom@liv.se

Ansökan sänds till
Landstinget i Värmland
Box 5081
65005 Karlstad

Välkommen till Värmland!

Gå till toppen