Laholms kommun

Välkommen till barn- och ungdomsverksamheten i Laholm

Förskolan har över 90 procent av alla kommunens barn mellan 1 och 5 år inskrivna i verksamheten, som består av 16 kommunala förskolor, sju enskilda förskolor och åtta familjedaghem. Läs mer om barn- och ungdomsverksamheten nedan.
I våra 15 grundskolor går cirka 2 500 elever. Förskolorna och grundskolorna är uppdelade i tre geografiska områden; Veinge-, Våxtorp- och Lagaholmsspåret. Vill du veta mer om Laholms barn- och ungdomsverksamhet?

 

Flytta till Laholm

 

Säg den kommun som sommartid kan erbjuda salta bad längs en tolv kilometer barnvänlig och sammanhängande strand. Och som vintertid lockar skidentusiaster till Hallandsås backar där den värsta nedfarten kan mäta sig med en av landets mer namnkunniga – pisten vid Sälens högfjällshotell. Kommunen vid Lagan kan också stoltsera med ett av landets bästa lax- och öringvatten.
Söker man naturens storslagenhet finns mängder av smultronställen längs porlande vattendrag, underbara sjöar och milsvid skog. För även om Laholm är Hallands sydligaste kommun finns naturupplevelser som man knappast tror är möjliga på dessa breddgrader. Som en trolsk jätte reser sig Hallandås över Laholmsslätten.

Klicka här för att se vilka lediga tjänster som finns tillgängliga idag

 

Källa: laholm.se

Betygsätt arbetsgivaren
[Total: 0   Average: 0/5]
Gå till toppen