HiQ

HiQ är ett IT- och managementkonsultbolag som är specialiserat på kommunikation. Mjukvaruutveckling och affärskritisk IT.

Vi vill göra livet enklare för människor och hjälpa våra kunder att förbättra och förenkla sina verksamheter. Med nordiskt hjärta och som renodlat konsultbolag behärskar vi tekniken och hur våra kunder tjänar pengar på den.

Vi tillför strategisk kompetens genom vår långa erfarenhet från sju specialistområden:
Telekom, mobilitet, simuleringsteknik, affärskritiska system, media, spel och plattformar, värdepappershandel samt IT i fordon.

Idag är vi närmare 1300 medarbetare på 11 kontor i fyra länder, som levererar resultat till våra kunder – varje dag. Vi värdesätter prestation, ansvarstagande och att göra svåra saker enkla. Dessutom lägger vi gärna till lite glädje i våra samarbeten. HiQ startades 1995 och är sedan drygt 10 år tillbaka noterade på OMX Mid Cap lista. HiQ utsågs till Sveriges Bästa IT-konsult 2007, 2008, 2009 och 2010 av tidningen Veckans Affärer.

Vilka samarbetar HiQ med?
På HiQ tycker vi att det är viktigt att mötas. Vi vill synas i sammanhang som likt oss står för snabbhet, laganda, högteknologi och viljan att vinna. Våra samarbeten är en bra plattform för aktiviteter med både kunder och anställda.

Vi har hög kompetens inom kommunikation, programvaruutveckling och affärskritisk IT.
Våra verktyg är hög teknisk kompetens och lång erfarenhet inom affärs- och verksamhetsutveckling. Oavsett om vi ska hjälpa våra kunder att öka sina intäkter eller sänka sina kostnader.

Välkommen!

Gå till toppen