Hälsocentralen Centrum

Hälsocentralen Centrum är en offentligt driven hälsocentral i centrala Sundsvall. Vi har en engagerad och kompetent personal inom alla områden som rör primärvård.

Vid hälsocentralen arbetar cirka 60 personer. Vi satsar på utbildning vilket innebär att vi alltid har elever och läkare/sköterskor/psykolog under specialistutbildning.

För dig som är sjuk

Vi ger råd, undersökning och behandling. Vi har BVC, läkarmottagning, distriktsköterskemottagning, kurator, psykolog och laboratorium för provtagning.

För dig som är gammal

Vi har vi en läkare som är specialist på åldrandet och äldres sjukdomar. Tillsammans med denna läkare jobbar ett team distriktssköterskor. De utgör vår hemsjukvård och jobbar tillsammans med kommunens hemtjänst. Våra familjeläkare och distriktssköterskor är engagerade och kunniga när det gäller äldres vård och behandling.

För barn

Vi har vi en välfungerade BVC med erfarna distriktsköterskor samt erfarna familjeläkare.

För dig som behöver rehabilitering

Vi har, i samverkan med övriga offentliga hälsocentraler i Sundsvall, en enhet på Gillebergets hälsocentral, Primärvårdsrehab– Vision Hälsa.
Där arbetar sjukgymnaster och arbetsterapeuter i samverkan med våra läkare.

För dig som ännu inte är sjuk

Om du behöver hjälp att ta itu med livsstilsfrågor ger vi kvalificerat stöd vid vår livsstilsmottagning.

Vi har även mottagning för resevaccinationer.

Läs gärna mer om våra verksamheter under respektive länk till vänster.

Dina synpunkter

Du är välkommen att lämna synpunkter på hur du tycker att vi kan bli bättre i olika avseenden eller om det är något du särskilt uppskattat i din kontakt med oss. Lämna dina åsikter direkt till den det berör eller till verksamhetschef Annika Serrander som du når på telefon 060–18 24 38 eller via e-post, se kontaktinformation under ”Kontakta oss” till höger på denna sida.

Annica Serrander
Verksamhetschef

Betygsätt arbetsgivaren
[Total: 0   Average: 0/5]
Gå till toppen