Fujitsu

Fujitsu är en ledande leverantör av lösningar inom IT- och kommunikation för den globala marknaden. Med cirka 172 000 medarbetare som hjälper kunder i över 70 länder, kombinerar Fujitsu ett världsomspännande nätverk av experter på system och tjänster, högpresterande data- och kommunikationsprodukter samt avancerad mikroelektronik för att ge mervärde för kunderna. Koncernens huvudkontor finns i Tokyo, Japan. Fujitsu Limited (TSE:6702) rapporterade en konsoliderad intäkt på 4,5 biljoner yen (55 miljarder USD) för räkenskapsåret som avslutades den 31 mars 2011. För mer information: www.fujitsu.com.

Om Fujitsu i Sverige
Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation.  Fujitsu erbjuder outsourcing, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar, såväl i Sverige och Norden som globalt. Svenska Fujitsu har 1 200 anställda och kontor över hela landet. Kunder finns inom såväl den privata som offentliga sektorn; bland annat inom bank och finans, detaljhandel, industri, telekom samt centrala myndigheter.

I Sverige är vi en komplett leverantör inom informations- och kommunikationsteknologi för företag och organisationer. Vi hjälper kunder att anpassa sin IT och verksamhet till nya krav och behov, för att sänka kostnaderna och höja effektiviteten.

Fujitsu har en konsultverksamhet i sju regioner runt om i landet, med specialistkompetens inom bland annat utveckling, integration, projektledning, arkitektur, infrastruktur och test. Vi har ett brett sortiment av produkter, exempelvis PC, servrar och lagringslösningar samt produkter för detaljhandeln. Vi är en ledande outsourcingpartner som fått förtroendet från flera globala svenska företag att ansvara för hela eller delar av deras IT-miljö. Vi erbjuder rikstäckande fältservice via vår affärsenhet Isoworks.

Fujitsu är ledande inom Lean IT i Sverige, bland annat ligger vi långt fram inom Service Desks. Fujitsu prioriterar miljöarbetet – ett exempel är datorer certifierade för den nordiska Svanen samt EnergyStar-anpassade servrar. Vårt huvudkontor finns i Kista, utanför Stockholm.

Kontakta oss
Tel: 08-793 70 00
Fax: 08-793 78 10
Webbsida: www.fujitsu.com/se
E-post: info@se.fujitsu.com

Besöksadress: Isafjordsgatan 35, Kista, Sverige.
Godsadress: Isafjordsgatan 35, 164 40, Kista, Sverige.
Postadress: Box 40, 164 93 Kista, Sverige.

Välkommen!

Gå till toppen