Billerud Skärbläcka

Skärblacka byggdes redan 1872 men grunden till dagens moderna bruk lades i början av 1960-talet. Tillverkningen är inriktad på brunt säckpapper, vitt MG-papper och fluting. Några viktiga slutprodukter är säckar, bärkassar, påsar, omslag och medicinska förpackningar.

Vi kan erbjuda din karriär en smartare förpackning
Det går säkerligen inte en dag utan att du kommer i kontakt med några former av förpackningar. En hel del är irriterande. Andra praktiska och tilltalande. Till och med iögonfallande. Och så finns det de som är riktigt smarta. Som imponerar med sin funktionella och attraktiva design, sin användarvänlighet och sitt miljövänliga material.

Vi har visserligen funnits länge, men ser ändå bara början på de möjligheter som finns med smartare förpackningslösningar. Med spännande produkter och innovation som till exempel Billerud FibreForm banar vi vägen för något helt nytt. Och på våra utvecklingslabb testar vi fler revolutionerande idéer.
Vill du göra något riktigt smart? Sök dig då till oss på Billerud. Vi finns i nio länder och våra kunder över hela världen.

www.billerud.se

Här ser du vilka tjänster som är lediga idag:
http://www.billerud.se/sv/karriar/Vacant-positions/Vacant-positions/

Kontaktpersoner:
Eva-Lena Strömberg, Manager Process Development & Environment,
011-245787 (Telefon)

Helena Ljung, Human Resources,
011-24 55 35 (Telefon),
helena.ljung@billerud.com

Postadress:
Billerud Skärblacka AB
61710 SKÄRBLACKA

Tfn 011 24 53 00

Gå till toppen