Adiga

Många företag har som ambition att bli 100 procent kundfokuserade. På Adiga nöjer vi oss med 50 procent. Vi fokuserar nämligen lika mycket på vår personal som på våra kunder.

Utan de rätta medarbetarna – människor med rätt utbildning, rätt erfarenhet och med rätt personlighet samt engagemang – kan vi aldrig göra våra kunder nöjda. Nöjda kunder leder till fler och intressantare uppdrag som gör att personalen trivs och utvecklas. Det blir en positiv spiral.

Men vad är rätt medarbetare, och varför hittar du dem hos oss på Adiga? Svaret är ”split vision” – vår förmåga att tolka kundernas behov av tekniska konsulttjänster och samtidigt kunna svara upp med personer eller projektgrupper som verkligen passar för uppdraget.

Det låter kanske enkelt, men det är inte bara att mejla över CV:t på den eller de medarbetare som råkar vara tillgängliga i stunden. Åtminstone inte om både kunder och medarbetare ska bli nöjda, vilket alltid är vår målsättning. Utmaningen är att förstå kundens arbetsprocess, det aktuella uppdragets unika förutsättningar och vi måste kunna bedöma olika medarbetares kompetens och förmågor. Det är ett jobb som kräver stor erfarenhet.

Vi som leder Adiga har arbetat omkring 25 respektive 35 år i branschen. Vi har själva jobbat som tekniska konsulter och konstruktörer, vi har köpt in tekniska konsulttjänster och framför allt har vi erfarenhet av att rekrytera kompetenta ingenjörer som vi vet passar i rollen som konsult.

Tycker du att du passar in hos oss och är sugen på en ny utmaning?
Då är du varmt välkommen till oss på Adiga!

Här kan du se vilka tjänster som vi har lediga idag:
http://www.adiga.se/sv/lediga-tjanster/

Frågor? Vänligen kontakta:
Reine Magnusson
Tel: 031- 335 34 60 alt. 0708- 14 34 83

Välkommen!

Gå till toppen